WAAROM
MECHELEN

Mechelen is een verrassende bestemming voor een vlekkeloos overleg, originele teambuilding of internationaal congres. Laat u verleiden door zoveel stedelijke charme en gezelligheid. 

Mechelen verrast graag. Naast een veelzijdig aanbod van bijzondere vergaderlocaties en hotels, kan u er ook terecht voor originele bezoeken en teambuildingactiviteiten. Bovendien ligt alles op wandelafstand van elkaar. 

Laat u bijstaan door de experten van Meet in Mechelen. Zij verlenen u advies op maat. Helemaal gratis!

VERRASSEND

MECHELEN

Mechelen heeft een breed scala aan originele vergaderplekken. In het groen, met zicht op de Dijle, tussen de dieren of in een voormalige brouwerij. In veelzijdig Mechelen kan het allemaal. 

Trek voor, na of tijdens je meeting de stad in voor een originele activiteit, en laat u verrassen door het charmante decor.

VEELZIJDIG

MECHELEN

MECHELEN

IS VLAKBIJ

Mechelen ligt in het hart van Vlaanderen, halfweg tussen Brussel en Antwerpen. Komt u met de trein, de wagen of het vliegtuig: Mechelen is voor iedereen makkelijk bereikbaar. 

Ook in de stad zelf staat u in een vingerknip van het centrum in de groene rand, en dat allemaal te voet. Mechelen is een stad op mensenmaat.