WAAROM
MECHELEN

Mechelen is een verrassende bestemming voor een vlekkeloos overleg, originele teambuilding of internationaal congres. Laat u verleiden door zoveel stedelijke charme en gezelligheid. 

Mechelen verrast graag. Naast een veelzijdig aanbod van bijzondere vergaderlocaties en hotels, kan u er ook terecht voor originele bezoeken en teambuildingactiviteiten. Bovendien ligt alles op wandelafstand van elkaar. 

Laat u bijstaan door de experten van Meet in Mechelen. Zij verlenen u advies op maat. Helemaal gratis!

VERRASSEND

MECHELEN

Mechelen heeft een breed scala aan originele vergaderplekken. In het groen, met zicht op de Dijle, tussen de dieren of in een voormalige brouwerij. In veelzijdig Mechelen kan het allemaal. 

Trek voor, na of tijdens je meeting de stad in voor een originele activiteit, en laat u verrassen door het charmante decor.

VEELZIJDIG

MECHELEN

MECHELEN

IS VLAKBIJ

Mechelen ligt in het hart van Vlaanderen, halfweg tussen Brussel en Antwerpen. Komt u met de trein, de wagen of het vliegtuig: Mechelen is voor iedereen makkelijk bereikbaar. 

Ook in de stad zelf staat u in een vingerknip van het centrum in de groene rand, en dat allemaal te voet. Mechelen is een stad op mensenmaat.

Meet in Mechelen & Visit Mechelen

MEET IN MECHELEN

Voor bedrijven en organisatoren
Hulp nodig bij de organisatie van een corporate event, meeting of congres? Congresbureau Meet in Mechelen is de efficiëntste partner voor de organisatie van uw volgende event. Het advies is bovendien objectief en gratis. In dit e-zine vindt u eindeloze inspiratie. De experten van Meet in Mechelen contacteer je via meetinmechelen@mechelen.be.

VISIT MECHELEN

Voor groepen
Plant u een uitstap voor uw vereniging, school of groep? Mechelen heeft een breed en verrassend gamma aan groepsactiviteiten. Het volledige aanbod vind je hier. Specifieke vragen? Die kan je stellen via groepen@mechelen.be.

Voor individuele bezoekers
Inspiratie voor uw volgende uitstap met vrienden of familie vind je op www.visitmechelen.be. We heten u ook welkom aan de balie van Visit Mechelen in het Schepenhuis, in het hart van de stad.

Voor pers en Trade
Visit Mechelen helpt journalisten met het vinden van originele invalshoeken. Ook touroperators kunnen bij ons terecht voor het uitwerken van programma’s.
Contacteer het team pers & Trade.

Contacteer ons

Heb je vragen over deze publicatie? Stuur een mailtje via onderstaand formulier, wij nemen snel contact met je op.
Vul je naam in
Vul een correct e-mailadres in
Vul een opmerking in
Bedankt, je bericht is verzonden.
Er ging iets mis met het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

Deel Meet in Mechelen

Stuur deze pagina eenvoudig door of plaats als bericht op social media.

Zoek in Meet in Mechelen

Op zoek naar iets wervelend? Bruisend? Actief? Ontdek hier wat Mechelen jou te bieden heeft.
Vul minimaal 3 karakters in.