LAAT U VERRASSEN
DOOR MECHELEN

Hippe locaties, unieke ervaringen, een elegante historische binnenstad en een uitgestrekte blauwgroene gordel: Mechelen heeft het allemaal. Bovendien is de stad makkelijk bereikbaar, pal tussen Antwerpen en Brussel.

Uitgekeken op de standaard vergaderzalen? In Mechelen vindt u een breed scala aan originele vergaderplekken. Vergaderen in het groen, met zicht op de Dijle, in een designhotel of een trendy loft? Of bent u op zoek naar een special venue voor uw volgend congres? Meet in Mechelen leidt u door het brede aanbod.

VERGADEREN

Laat u verrassen

Mechelen telt 14 hotels, samen goed voor meer dan 600 kamers. Ook in de groene rand vindt u tal van verrassende logies. In Mechelen slaapt u vb. in een brouwerij, midden in het groen of zelfs in een voormalige kerk. De stad heeft het allemaal. Meet in Mechelen linkt uw vraag met de juiste locaties.    

OVERNACHTEN

IN MECHELEN

Te veel voor 1 dag

Combineer uw event in Mechelen met een originele activiteit of teambuilding. De beklimming van de Sint-Romboutstoren of een bezoek aan de brouwerij zijn maar enkele van de toppers in het verrassende aanbod. Wat dacht u van een partijtje citygolf of een culinaire wandeling? Contacteer Meet in Mechelen en laat u gratis adviseren.

BUSINESS ÉN PLEASURE

Gedaan met saaie meetings

Meet in Mechelen & Visit Mechelen

MEET IN MECHELEN

Voor bedrijven en organisatoren
Hulp nodig bij de organisatie van een corporate event, meeting of congres? Congresbureau Meet in Mechelen is de efficiëntste partner voor de organisatie van uw volgende event. Het advies is bovendien objectief en gratis. In dit e-zine vindt u eindeloze inspiratie. De experten van Meet in Mechelen contacteer je via meetinmechelen@mechelen.be.

VISIT MECHELEN

Voor groepen
Plant u een uitstap voor uw vereniging, school of groep? Mechelen heeft een breed en verrassend gamma aan groepsactiviteiten. Het volledige aanbod vind je hier. Specifieke vragen? Die kan je stellen via groepen@mechelen.be.

Voor individuele bezoekers
Inspiratie voor uw volgende uitstap met vrienden of familie vind je op www.visitmechelen.be. We heten u ook welkom aan de balie van Visit Mechelen in het Schepenhuis, in het hart van de stad.

Voor pers en Trade
Visit Mechelen helpt journalisten met het vinden van originele invalshoeken. Ook touroperators kunnen bij ons terecht voor het uitwerken van programma’s.
Contacteer het team pers & Trade.

Contacteer ons

Heb je vragen over deze publicatie? Stuur een mailtje via onderstaand formulier, wij nemen snel contact met je op.
Vul je naam in
Vul een correct e-mailadres in
Vul een opmerking in
Bedankt, je bericht is verzonden.
Er ging iets mis met het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

Deel Meet in Mechelen

Stuur deze pagina eenvoudig door of plaats als bericht op social media.

Zoek in Meet in Mechelen

Op zoek naar iets wervelend? Bruisend? Actief? Ontdek hier wat Mechelen jou te bieden heeft.
Vul minimaal 3 karakters in.