LAAT U VERRASSEN
DOOR MECHELEN

Hippe locaties, unieke ervaringen, een elegante historische binnenstad en een uitgestrekte blauwgroene gordel: Mechelen heeft het allemaal. Bovendien is de stad makkelijk bereikbaar, pal tussen Antwerpen en Brussel.

Uitgekeken op de standaard vergaderzalen? In Mechelen vindt u een breed scala aan originele vergaderplekken. Vergaderen in het groen, met zicht op de Dijle, in een designhotel of een trendy loft? Of bent u op zoek naar een special venue voor uw volgend congres? Meet in Mechelen leidt u door het brede aanbod.

VERGADEREN

Laat u verrassen

Mechelen telt 14 hotels, samen goed voor meer dan 600 kamers. Ook in de groene rand vindt u tal van verrassende logies. In Mechelen slaapt u vb. in een brouwerij, midden in het groen of zelfs in een voormalige kerk. De stad heeft het allemaal. Meet in Mechelen linkt uw vraag met de juiste locaties.    

OVERNACHTEN

IN MECHELEN

Te veel voor 1 dag

Combineer uw event in Mechelen met een originele activiteit of teambuilding. De beklimming van de Sint-Romboutstoren of een bezoek aan de brouwerij zijn maar enkele van de toppers in het verrassende aanbod. Wat dacht u van een partijtje citygolf of een culinaire wandeling? Contacteer Meet in Mechelen en laat u gratis adviseren.

BUSINESS ÉN PLEASURE

Gedaan met saaie meetings