Let’s keep in touch

U wilt Mechelen graag beter leren kennen? Schrijf u dan in op een van de ontdekkingsdagen. De experten van Meet in Mechelen zijn uw persoonlijke gids en nemen u mee langs verrassende event-, congres-, vergaderlocaties en hotels. Schrijf u in op de nieuwsbrief en kom als eerste de volgende data te weten.

Ontdekkingsdagen

Vraag vrijblijvend een gratis offerte aan. Meet in Mechelen brengt u belangeloos in contact met de meest geschikte locaties en aanbieders in Mechelen.

Gratis offerte

Schrijf u in op de nieuwsbrief en ontvang 10x per jaar inspiratie voor uw volgende teambuilding, vergader- of congreslocatie. Kom bovendien als eerste nieuwe data te weten voor de ontdekkingsdagen.

Nieuwsbrief

LAAT U GRATIS BEGELEIDEN

Deze pagina delen

Meet in Mechelen & Visit Mechelen

MEET IN MECHELEN

Voor bedrijven en organisatoren
Hulp nodig bij de organisatie van een corporate event, meeting of congres? Congresbureau Meet in Mechelen is de efficiëntste partner voor de organisatie van uw volgende event. Het advies is bovendien objectief en gratis. In dit e-zine vindt u eindeloze inspiratie. De experten van Meet in Mechelen contacteer je via meetinmechelen@mechelen.be.

VISIT MECHELEN

Voor groepen
Plant u een uitstap voor uw vereniging, school of groep? Mechelen heeft een breed en verrassend gamma aan groepsactiviteiten. Het volledige aanbod vind je hier. Specifieke vragen? Die kan je stellen via groepen@mechelen.be.

Voor individuele bezoekers
Inspiratie voor uw volgende uitstap met vrienden of familie vind je op www.visitmechelen.be. We heten u ook welkom aan de balie van Visit Mechelen in het Schepenhuis, in het hart van de stad.

Voor pers en Trade
Visit Mechelen helpt journalisten met het vinden van originele invalshoeken. Ook touroperators kunnen bij ons terecht voor het uitwerken van programma’s.
Contacteer het team pers & Trade.

Contacteer ons

Heb je vragen over deze publicatie? Stuur een mailtje via onderstaand formulier, wij nemen snel contact met je op.
Vul je naam in
Vul een correct e-mailadres in
Vul een opmerking in
Bedankt, je bericht is verzonden.
Er ging iets mis met het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

Deel Meet in Mechelen

Stuur deze pagina eenvoudig door of plaats als bericht op social media.

Zoek in Meet in Mechelen

Op zoek naar iets wervelend? Bruisend? Actief? Ontdek hier wat Mechelen jou te bieden heeft.
Vul minimaal 3 karakters in.